Logeerruimte


Het appartement aan de Katerstraat nummer 46 is de logeerruimte van de woonvereniging.
De voorkamer heeft een goede slaapbank, zitbank, en eettafel met 4 stoelen.
In de achterkamer staan 2 bedden en 2 klapstoelen. Er zijn dekbedden. Er is beperkt linnengoed aanwezig. Er is een kookgelegenheid, douche en toilet.
In geen van de ruimten mag worden gerookt!

 
Contactpersonen logeerruimte: 
De contactpersoon bij wie door logés van een ander CW-project de sleutel kan worden opgehaald is Annet Rintjema, Katerstraat 48, tel. 070 – 364 76 70. Zij houdt tevens in de gaten of de ruimte netjes wordt achtergelaten. 
Er is ook een contactpersoon die verantwoordelijk is voor het (online) bijhouden van de reserveringen en de afhandeling van de betalingen. 
Beide contactpersonen zijn te bereiken via het emailadres logeer@cw-katerstraat.nl. 

⦁ Regels voor het gebruik van de logeerruimten (Katerstraat 46) 
Boeken 

⦁ De logeerruimtes zijn beschikbaar voor leden van een ander Centraal Woonproject, dat is aangesloten bij de Landelijke Vereniging Centraal Wonen (verder genoemd “externen”) m.u.v. de maanden juni, juli, augustus en van 15 december t/m 15 januari. In deze perioden zijn de logeerruimtes uitsluitend beschikbaar voor contacten van leden van CW-Katerstraat (verder genoemd “internen”). 
⦁ Boekingen kunnen gedaan met worden met het onderstaande digitale formulier. Het is hierbij belangrijk om duidelijk te vermelden hoeveel personen komen logeren en om welke periode het gaat. Op de daarnaast staande boekingskalender staat aangegeven welke data reeds geboekt zijn (eerste 3 letters van de achternaam van de opgegeven contactpersoon). Op het boekingsformulier moet worden aangegeven of het gaat om een interne of een externe boeking. 
⦁ Boek je op bijv. ⦁ 12 mei dan slaat die boeking op de overnachting van 12 ⦁ op 13 mei en is ⦁ 12 mei dus dag 1. In principe mogen gasten op dag 1 ⦁ om 12 uur hun intrek nemen en moeten ze op de laatste dag ⦁ om 12 uur de logeerruimte weer schoon achter laten. 
⦁ We gaan uit van een verblijf van maximum 2 weken voor internen. Wil je echter iemand langer dan 2 weken laten logeren, neem dan contact op met de contactpersoon. Dit moet gebeuren aan het begin van de 2e week dat je gasten in (een van) de logeerruimte(s) verblijven. De contactpersoon zal dan overwegen of verlenging mogelijk is. Bij problemen is er overleg met het bestuur. 
⦁ We gaan uit van een verblijf van maximum 1 week voor externen. Als een externe een reservering doet van een week of meer, zal dat slechts worden toegestaan indien hij/zij in de periode van 1 maand voor het ingaan van de gewenste periode geen gebruik heeft gemaakt van de logeerruimte. (eventueel overleg met het bestuur). 
⦁ Externe gasten dienen zich uiterlijk 1 dag van te voren af te melden als een reservering niet door gaat. Indien te laat afgemeld moeten ze toch betalen. Dit geldt ook voor de interne logees. 
⦁ Houdt er rekening mee dat er 1 maal in de maand wordt schoongemaakt door een werkster en dat dat kan samenvallen met het verblijf van je logees.

 
Roken 
⦁ In geen van de ruimtes mag worden gerookt!

 
Kosten / Reserveren 
· De logeertarieven zijn per 10-05-2023 vastgesteld op € 20,- voor de gehele logeerruimte (dus voor én achterkamer worden niet meer los verhuurd!) per nacht voor internen. Internen zijn: familie, vrienden en kennissen van een CW-lid.

· Voor externen, dat wil zeggen leden van een ander CW-project, bedraagt het logeertarief € 40,- per kamer per nacht.

· In beide gevallen betaalt elke persoon extra € 5,- per nacht.

· Voor kinderen tot 14 jaar zijn geen kosten verschuldigd.

· Externen kunnen de sleutel ophalen bij …. José, Tjets of Erik

· De kosten van de geboekte overnachtingen dienen tegelijkertijd bij de reservering voorafgaand aan het logeren overgemaakt te worden op het rekeningnummer van Centraal Wonen Katerstraat: NL85 INGB 0005 0985 56 t.n.v. Bewonersver Centr Wonen Katerstraat.

 
Betalen 

· Betalingen dienen te worden overgemaakt op de rekening van CW Katerstraat o.v.v naam en logeerperiode, gironummer: NL85INGB0005098556 t.n.v. “Bewonersver Katerstraat, Den Haag. Degene die de reservering maakt is verantwoordelijk voor de betaling.

· Er dient bij het reserveren direct na het overmaken van het bedrag voor het logeren een betalingsbewijs (screenshot van de overboeking bij de bank) te worden gemaild naar penningmeester@cw-katerstraat.nl en naar de beheerder van de logeeradministratie. Indien dit betalingsbewijs niet is ontvangen, wordt de reservering niet gemaakt.

· Wanneer CW-leden of externen een half jaar de logeerkosten niet betaald hebben, hebben zij geen recht meer op het gebruik van de logeerruimte totdat zij hun achterstallige betalingen voldaan hebben.


Annuleringen 
Bij annulering dien je uiterlijk 24 uur van tevoren een e-mail sturen aan de logeer-contactpersonen logeer@cw-katerstraat.nl, o.v.v. naam en logeerperiode.

· Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het netjes en compleet achterlaten van de logeerruimte. Eventuele voedselresten meenemen.

· Koelkast leeg en uit.

· Er zijn schoonmaakmiddelen en een stofzuiger.

· Er is (in beperkte mate) linnengoed aanwezig. Degene die een interne boeking verricht, is ook verantwoordelijk voor de was. Bij externe boekingen wast de contactpersoon het beddengoed.

· Doe de ramen dicht en zet de verwarming op de waakstand en de thermostaat laag als je weg gaat. Dat spaart het milieu en scheelt ons een hoop energiekosten.

· Bind de vuilniszak dicht en zet deze buiten de logeerruimte bij de voordeur (in de portiek dus). Vuilniszakken kunnen maandagavond na 22 uur aan een van de 2 einden van de straat gezet worden.

· Zet de ventilator aan als je kookt en doucht. Zo blijft het binnen fris.

· Gebruik gemaakt van de douche? Gebruik de trekker om de wanden en vloer droog te maken. Dat voorkomt schimmel.

Deze regels worden opgenomen in het landelijk orgaan van Centraal Wonen en komen ook duidelijk te liggen in de logeerruimte en te hangen op de deur ervan.

Contactpersonen 

De contactpersoon waarbij de sleutel kan worden opgehaald is Annet Rintjema, Katerstraat 48, tel. 070 – 364 76 70. Zij houdt tevens in de gaten of de ruimte netjes wordt achtergelaten. 

Er is ook een contactpersoon die verantwoordelijk is voor het (online) bijhouden van de reserveringen en de afhandeling van de betalingen. 

Beide contactpersonen zijn te bereiken via het emailadres bij de contactgegevens. 

 • Regels voor het gebruik van de logeerruimten (Katerstraat 46) 

Boeken 

 • De logeeruimtes zijn beschikbaar voor leden van de Landelijke Vereniging Centraal Wonen (verder genoemd “externen”) m.u.v. de maanden juni, juli, augustus en van 15 december t/m 15 januari. In deze perioden zijn de logeerruimtes uitsluitend beschikbaar voor contacten van leden van CW Katerstraat (verder genoemd “internen”). 
 • Boekingen kunnen gedaan met worden met het onderstaande digitale formulier. Het is hierbij belangrijk om duidelijk te vermelden hoeveel personen komen logeren, of het gaat om voor- of achterkamer of allebei en om welke periode het gaat. Op de daarnaast staande boekingskalender staat aangegeven welke data reeds geboekt zijn (eerste 3 letters van de achternaam van de opgegeven contactpersoon). Op het boekingsformulier moet worden aangegeven of het gaat om een interne of een externe boeking. 
 • Boek je op bijv. 12 mei dan slaat die boeking op de overnachting van 12 op 13 mei en is 12 mei dus dag 1. In principe mogen gasten op dag 1 om 12 uur hun intrek nemen en moeten ze op de laatste dag om 12 uur de logeerruimte weer schoon achter laten. 
 • We gaan uit van een verblijf van maximum 2 weken voor internen. Wil je echter iemand langer dan 2 weken laten logeren, neem dan contact op met de contactpersoon. Dit moet gebeuren aan het begin van de 2e week dat je gasten in (een van) de logeerruimte(s) verblijven. De contactpersoon zal dan overwegen of verlenging mogelijk is. Bij problemen is er overleg met het bestuur. 
 • We gaan uit van een verblijf van maximum 1 week voor externen. Als een externe een reservering doet van een week of meer, zal dat slechts worden toegestaan indien hij/zij in de periode van 1 maand voor het ingaan van de gewenste periode geen gebruik heeft gemaakt van de logeerruimte. (eventueel overleg met het bestuur). 
 • Externe gasten dienen zich uiterlijk 1 dag van te voren af te melden als een reservering niet door gaat. Indien te laat afgemeld moeten ze toch betalen. Dit geldt ook voor de interne logees. 
 • Houdt er rekening mee dat er 1 maal in de maand wordt schoongemaakt door een werkster en dat dat kan samenvallen met het verblijf van je logees. 

Roken 

 • In geen van de ruimtes mag worden gerookt. 

Betalen 

 • Betalingen dienen te worden overgemaakt op de rekening van CW-Katerstraat o.v.v naam en logeerperiode (gironummer NL85INGB0005098556 t.n.v. “Bewonersver Katerstraat, Den Haag). Degene die de reservering maakt is verantwoordelijk voor de betaling. 
 • Er dient bij het reserveren direct na het overmaken van het bedrag voor het logeren een betalingsbewijs (screenshot of pdf van de overboeking bij de bank) te worden gemaild naar penningmeester@cw-katerstraat.nl
 • Indien dit betalingsbewijs niet is ontvangen, wordt de reservering niet gemaakt! 
 • Wanneer CW-leden of externen een half jaar de logeerkosten niet betaald hebben, hebben zij geen recht meer op het gebruik van de logeerruimte totdat zij hun achterstallige betalingen voldaan hebben. 

Annuleringen 

Bij annulering uiterlijk 24 uur van tevoren een e-mail sturen aan de logeer-contactpersonen, o.v.v. naam en logeerperiode. Zie contactgegevens. 

Wat je verder hoort te doen! 

 • Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het netjes en compleet achterlaten van de logeerruimte. Eventuele voedselresten meenemen. 
 • Koelkast leeg en uit. 
 • Er zijn schoonmaakmiddelen en een stofzuiger. 
 • Er is (in beperkte mate) linnengoed aanwezig. Degene die een interne boeking verricht, is ook verantwoordelijk voor de was. Bij externe boekingen wast de contactpersoon het beddengoed. 
 • Doe de ramen dicht en zet de verwarming op de waakstand en de thermostaat laag als je weg gaat. Dat spaart het milieu en scheelt ons een hoop energiekosten. 
 • Bind de vuilniszak dicht en zet deze buiten de logeerruimte bij de voordeur (in de portiek dus). Vuilniszakken kunnen maandagavond na 22 uur aan een van de 2 einden van de straat gezet worden. 
 • Zet de ventilator aan als je kookt en doucht. Zo blijft het binnen fris. 
 • Gebruik gemaakt van de douche? Gebruik de trekker om de wanden en vloer droog te maken. Dat voorkomt schimmel. 

Deze regels worden opgenomen in het landelijk orgaan van Centraal Wonen en komen ook duidelijk te liggen in de logeerruimte en te hangen op de deur.